Zoeken in deze blog

Over TH

Even voorstellen!


Ik ben Titia Henstra,een eigentijdse,enthousiaste,bevlogen interieurontwerper.

Mijn creativiteit wil ik graag inzetten voor de directe leefomgeving van mensen. Een aangename leefomgeving heeft invloed op het welbevinden van mensen. Vanaf 2008 heb ik mij daarom vol passie en gedrevenheid gestort op interieurontwerp- en advies.
Bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur(IVB)/International Academy for Interiordesign® heb ik het diploma binnenhuisarchitectuur behaald en sta ingeschreven bij de Stichting Orde van Register-interieurontwerpers(SOR).

Sinds begin 2012 ben ik onafhankelijk en zelfstandig eigenaar van 
TH ongeWoonadvies, interieurontwerp-en adviesbureau. 

Schakel je mij in als adviseur of ontwerper voor jouw interieur, dan staan jouw wensen, stijl en budget centraal. Ik ga samen met jou aan de slag en je zult ervaren dat jij jezelf herkent in je interieur. Wonen wordt voor jou een andere beleving. 
Ik adviseer en ontwerp voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Benieuwd naar mijn idee├źn? Heb je vragen over je interieur? Bel of mail me! Ik hoop je binnenkort te begroeten!

Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van 
TH ongeWoonadvies

Je kan me mailen door hier te klikken. 
Of bellen op +31(0)6 29340196. Ik kan je niet altijd direct te woord staan, maar laat in dat geval een boodschap achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Als professioneel interieurontwerper vind ik het eigenlijk niet van belang voor jou, wat mijn eigen smaak is. Mijn uitgangspunt ben JIJ en niet mijn interieursmaak. 

Maar... dat is een beetje flauw en daarom licht ik een tipje van de sluier op over mijn eigen interieur. Als mijn stijl al een naam zou hebben dan is dat eclectisch (combinatie van verschillende stijlen). 
De basis van mijn interieur is neutraal met natuurlijke kleuren en materialen. Maar omdat ik blij wordt van kleuren, voeg ik kleur toe. Deze gebruik ik dan voornamelijk in accessoires of op de muur en kan om de zoveel tijd veranderen. Momenteel is de kleur in mijn huis petrol, turkoois en zeegroen. Dat vind ik mooi combineren met donker en licht hout. Kobaltblauw is te vinden op de bovenverdieping en buiten op het terras.

Moodboard interieur TH

Geen opmerkingen:

Een reactie posten